Palvelupäällikkö Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haemme nyt Fuengirolan palvelukeskuksen dynaamiseen työyhteisöömme kokenutta Palvelupäällikköä johtamaan suomalaisia ja kansainvälisiä asiakaspalvelutiimejä.

Toimintamme koostuu eri aloilla toimivien yritysten ulkoistetuista asiakaspalvelu- ja myyntitiimeistä, joita johdetaan Baronan esimiesten johdolla. Palvelemme mm. IT-, operaattori-, energia- sosiaali- ja terveysalan, sekä julkishallinnon asiakkaita eri palvelukanavissa. Palvelua tuotetaan 24/7 asiakkuuden tarpeiden mukaisesti.

Toimenkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen. Työssäsi olet vastuussa nimettyjen asiakkuusyksiköiden palveluntuotannon johtamisesta asiakassopimusten mukaisesti. Ratkaisukeskeisen palvelun tuottaminen valitun strategian mukaisesti sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa kuuluvat olennaisesti työnkuvaan. Vastaat työssäsi mm. yksiköiden resursoinnista, laadukkaan ja tehokkaan palveluntuotannon, sekä muiden asiakkaan ja Baronan asettamien tavoitteiden toteutumisesta. Asiakaskokemuksen johdonmukainen kehittäminen on myös olennainen osa työnkuvaasi.

Asiakaspalvelumaailmassa ei ole koskaan valmista, joten hakemallamme palvelupäälliköllä on myös hyvä ote strategiseen muutosjohtamiseen sekä yhteisesti sovittujen toimintamallien ja prosessien käyttöönottamiseen. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä osa-alueena palvelupäällikön tehtävässä on valmentaa omia ryhmäesimiehiä omassa arjen työssä ja tarvittaessa olla auttamassa erilaisissa yksikön HR-tehtävissä.

Oletko sinä etsimämme esimiestyön konkari joukkoomme?

Odotamme sinulta laaja-alaista kokemusta ja näyttöä liiketoimintayksikön tuloksellisesta johtamisesta sekä palveluntuotannon kehittämisestä. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuudet. Olet aidosti kiinnostunut ja sinulla on myös kokemusta erinomaisen asiakaspalvelun tuottamisesta. Erilaisten mittareiden seuraaminen ja raportointi on osa vahvuuksiasi. Olet tottunut johtamaan innostavasti ja myönteisesti esimiesalaisia ja isoja ryhmiä. Omaat tehokkaat viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja koet valmentavan johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämisen sydämen asiaksi.

Tavoitteemme on kuluvan vuoden aikana kasvaa kansainvälisesti ja tässä kasvussa tehtävään valitulla palvelupäälliköllä on merkittävä rooli. Haemme palvelupäällikköä, jonka suullinen ja kirjallinen viestintä suomen, englannin ja ruotsin kielellä on sujuvaa. Muiden skandinaavisten kielien osaaminen lasketaan eduksi.

Miksi Fuengirolaan ja Baronalle?

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä työyhteisössä ja osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi ja kehittymään monella liiketoiminnan ja johtamisen osa-alueella. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä aikaansaavat ja mukavat työkaverit alallaan tunnetun työnantajan palveluksessa. Toimistomme keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen myös Fuengirolan lähialueilta. Lisätietoa meillä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme "Usein kysytyt kysymykset", jonka löydät täältä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään viimeistään toukokuussa.

Hakuaika päättyy 14.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelukeskuspäällikkö Janne Westman maanantaina 1.3. klo. 16-17 ja perjantaina 5.3. klo 10-11 (Suomen aikaa) puhelimitse +34 64 7777 825. Pyydämme, että huomioit tämän soittaessasi, jotta yhteyshenkilöllämme on aikaa keskustella kanssasi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427150
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (nina.toivanen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 044 4914673
  • Sijainti: Fuengirola, Espanja