(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö erikoistöiden yksikköön
Siskon Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Siskon Siivouksen puhtauden erikoisjoukot etsivät nyt uutta Palvelupäällikköä johtamaan erikoistöiden yksikön toimintaa!

Erikoistöiden yksiköllä on Siskon Siivouksen historiassa pitkät perinteet ja se on yksi yrityksen keskeisistä yksiköistä. Erikoistöiden yksikkömme tuottaa yritysasiakkaille siivouspalveluita ja erikoistöihimme kuuluvat mm. peruspesut, rakennusten loppusiivoukset, sekä muut projektiluontoiset erikoissiivoustehtävät. Missiomme on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman hyvää palvelua ja erikoissiivousyksikkömme vastaa kaikkiin asiakkaiden erityistarpeisiin, jotka eivät sisälly perinteiseen ylläpitosiivoukseen.

Palvelupäällikkönä olet vastuussa erikoistöiden yksikkömme liiketoiminnasta kokonaisuudessaan. Käytännössä vastaat siis toiminnan organisoinnista, tuloksesta ja johtamisesta. Ohjaat ja valmennat yksikön esimiehiä, vastaat henkilöstö- ja resursointisuunnittelusta, osallistut myyntiin, tarjouslaskentaan ja neuvotteluihin, sekä kehität ja ylläpidät pitkäaikaisia asiakassuhteitamme. Toimit myös vahvasti yhteistyössä yrityksen muiden yksiköiden ja toimijoiden kanssa ja yrityksen johtoryhmän jäsenenä olet mukana myös koko yrityksen toiminnan kehittämisessä.

Odotamme Sinulta kokemusta siivousalan tehtävistä ja arvostamme erityisesti kokemusta ja ymmärrystä erikoissiivouspalveluista. Kokemusta asiakasyhteistyöstä, tulosvastuullisista esimiestehtävistä, sekä oman yksikön johtamisesta luo tehtävässä menestymiselle hyvän pohjan. Budjetti, tulos ja numeeriset taidot ovat työssä arkipäivää ja hyvät organisointikyvyt ovat projekteihin perustuvan liiketoiminnan yksikössä arvokkaat. Palvelupäällikkönä toimit esimerkkinä esimiehille ja koko yksikön henkilökunnalle. Vahva suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä edellytyksenä, viron kielen taito katsotaan eduksi. Työ sisältää kohteiden välillä liikkumista, jolloin tarvitset myös b-ajokorttia. Sovit hyvin joukkoomme, kun olet ulospäin suuntautunut, palveluhenkinen persoona, jolla on kyky innostaa joukkojaan ja viedä aktiivisesti asioita eteenpäin!

Tarjoamme Sinulle haastavan ja palkitsevan johtamiseen, asiakasyhteistyöhön ja toiminnan kehitykseen keskittyvän työn siivouspalvelualalla tunnetun ja edelleen kasvavan Siskon Siivouksen puhtauden erikoisjoukoissa. Tuottamamme palvelut ovat laadukkaita ja vastaamme asiakkaittemme tarpeisiin joustavien palvelukonseptien- ja ratkaisujen myötä erinomaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkausmallimme on kilpailukykyinen ja halutessasi Sinulla on myös mahdollisuus autoetuun. Lupaamme, että meiltä saat myös innostuneen, iloisen ja kokeneen työyhteisömme tuen, hyvät työkalut ja ennen kaikkea ihanat asiakkaat!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.siskonsiivous.fi. Tarvittaessa lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Terhi Kotkansalo p. 040-5152219. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Siskon Siivouksen omistaa 100% konsernimme emoyhtiö Domedi Oy, johon kuuluu kaksi yritystä, koteja palveleva Toimiva koti ja yritysten palveluihin keskittynyt Siskon Siivous. Vuonna 2015 aloitimme määrätietoisen kasvun kohti Puhtauspalvelualan erikoisosaamista. Rekrytoimme riveihimme alan parhaita osaajia ja olemme kehittäneet erikoisosaamiseen perustuvia puhtauspalvelukokonaisuuksia sairaala-, hotelli-, myymälä-, porras- ja toimistokohteisiin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee noin 500 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on 10M€. Meitä kaikkia yhdistää vahva halu ja intohimo olla oman alamme huippuammattilaisia sekä rakkaus työhön, jolla on oikeasti merkitystä. Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että sinusta on kiva herätä aamulla töihin.

Me haluamme tehdä työtä, josta voimme olla ylpeitä!