(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, digitaaliset palvelut 
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Haussa
Palvelupäällikkö, digitaaliset palvelut 
Haemme kokenutta ja ammattitaitoista palvelupäällikköä vastaamaan uusien digitaalisten palveluiden toteuttamisesta. Työssäsi pääset kehittämään Ilmarisen digitaalisia palveluita sekä verkossa että mobiilissa painottuen työkykypalveluihin. Intohimonasi on kehittää digipalveluita, joiden käyttökokemus saa asiakkaamme innostumaan ja löytämään sekä palaamaan palveluidemme pariin.

Kehitämme jatkuvasti verkkopalveluamme ja palvelupäällikkönä tulet toimimaan käynnistyvän projektin vetäjänä. Toimit Ilmarisen edustajana projektiryhmässä vastaten toimittajan kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja johtaen talon sisäisiä resursseja. Palvelupäällikkönä toimit organisaatiossamme tiiviissä yhteistyössä työkykyriskin hallinnan ja kuntoutuksen asiantuntijoiden, prosessinomistajien, teknologia ja kehittäminen -linjan, viestinnän sekä digimarkkinointitiimin kanssa.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

  • projektin vetäminen ja vastuu digitaalisten palveluiden liiketoiminnallisten ja muiden tavoitteiden saavuttamisesta 
  • vastuu kokonaiskonseptista, palveluiden käyttökokemuksesta, asiakasymmärryksestä ja asiakaskeskeisyydestä 
  • projektin johtaminen toimien vahvasti ICT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa
  • vastuu backlogista ja sen perusteella priorisoitavasta kehityskartasta sekä kehityskartan toteutuksesta yhdessä asianomaisen prosessinomistajan, sisällöntuottajan ja muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • osallistuminen sekä kirjautumattomien että kirjautumisen takana olevien palveluidemme suunnitteluun 
  • markkinoinnin suunnitteluvastuu yhteistyössä digimarkkinointi -tiimin, viestinnän ja liiketoiminnan kanssa

Edellytämme sinulta

  • halua osallistua asiakastyöhön ja tehdä myös itsenäistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa
  • eLearning- tai pelialan osaamista tai vahvaa innostusta nopeasti kerryttää oppia digitaalisissa ympäristöissä oppimisesta
  • tavoitteellisuutta, ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja itsenäistä työskentelytapaa sekä kykyä priorisoida
  • projektin ja tiimin johtamiseen liittyvää hyvää osaamista

Meille kannattaa tulla 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat


Hae nyt
Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Marja Siren puh. 050 387 4132 to 7.5. klo 14.00–15.00 ja ma 11.5. klo 12.00–13.00.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 14.5.2020 mennessä liitetiedostona sähköpostiin marja.siren@ilmarinen.fi.
Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).