(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Digitaaliset palvelut
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme kokenutta ja ammattitaitoista palvelupäällikköä asiakkuudet ja kanavat -linjalle vastaamaan palveluistamme digipalvelukanavassa. Työssäsi pääset Suomen johtavaan työeläkeyhtiöön kehittämään moderneja ja vahvasti asiakkaillemme suunnattuja digitaalisia verkkopalveluita. Intohimonasi on kehittää digitaalisia palveluita, joiden käyttökokemus saa asiakkaamme innostumaan, löytämään tarvitsemansa tiedot ja palaamaan palveluidemme pariin.

Kehitämme jatkuvasti verkkopalveluamme ja palvelupäällikkö tulee toimimaan käynnistyvän projektin vetäjänä. Hän toimii Ilmarisen edustajana projektiryhmässä vastaten toimittajan kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja johtaen talon sisäisiä resursseja. Palvelupäällikkö toimii uudessa organisaatiossamme tiiviissä yhteistyössä teknologiaorganisaation, digimarkkinoinnin, viestinnän sekä ulkoisten IT-toimittajiemme kanssa.

Keskeiset työtehtävät

  • Toimit projektipäällikkönä ja Ilmarisen edustajana verkkopalveluumme liittyvissä hankkeissa.
  • Organisoit ja kehität verkkopalvelun sisältöjen tuotantoprosessia.
  • Koordinoit ja aikataulutat sisäistä resursointia verkkopalvelumme sisältöjen osalta.
  • Toimit jatkossa ilmarinen.fi-pääkäyttäjänä.
  • Osallistut sekä kirjautumattomien että kirjautumisen takana olevien palveluidemme suunnitteluun.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta projektien johtamisesta
  • hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
  • teknistä ymmärrystä
  • analyyttista, energistä ja innostavaa tapaa tehdä työtä
  • itsenäistä työskentelyotetta ja positiivista ajattelutapaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana huipputiimiä ja kivaa työyhteisöä. Pääset vaikuttamaan Ilmarisen digitaaliseen tahtotilaan, kehittämään ja uudistamaan verkkopalvelumme sekä luomaan uutta, asiakaslähtöisempää Ilmarista. Tehtävä on kokonaan uusi, joten pystyt kehittämään ja muokkaamaan sitä osaltasi.

Tilamme ovat viihtyisät ja ketterät: ne mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa. Töihin Ruoholahteen pääset kätevästi niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin.

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä antaa digimarkkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja Marja Siren puh. 050 387 4132 pe 24.1. klo 10–11 ja ti 28.1. klo 11–12. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä.

Otsikoi hakemuksesi Palvelupäällikkö, digitaaliset palvelut ja lähetä osoitteeseen marja.siren@ilmarinen.fi 31.1.2020 mennessä.

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Tutustu meihin www.ilmarinen.fi