(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö Contact Center, Vaasa
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä johtamisen ja esimiestyön moniosaaja, jolla on aito halu ja into ihmisten kanssa työskentelyyn ja myynnin johtamiseen? Etsimme nyt palvelupäällikköä määräaikaiseen, noin kahden vuoden pituiseen työsuhteeseen.

Palvelupäällikkönä olet osa Fennian Contact Centerin johtoryhmää, jonka päätehtävänä on varmistaa johdettaviensa erinomainen henkilöstökokemus ja timanttiset tulokset niin myynnissä kuin asiakaspalvelussakin.Tehtävässä toimit esimiehenä noin parille kymmenelle palvelumyyjälle ja vastaat itsenäisesti Sales Support- tiimin tuloksesta ja kehityksestä. Tämän lisäksi teet tiivistä yhteistyötä muun muassa Contact Centerin muiden esimiesten ja eri sidosryhmien kanssa.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu valmentaa johdettaviaan kohti parempia myyntituloksia ja joka nauttii yhdessä tekemisestä ja systemaattisesta etenemisestä kohti asetettuja tavoitteita. Contact Centerissä esimieskin toimii palveluammatissa, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun tapaasi toimia ryhmän vetäjänä. Tehtävä vaatii kokemusta esimiestyöstä, kykyä toimia paineen alla, heittäytymistä haasteellisiinkin tilanteisiin ja tavoitteellista otetta työhön. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja tarvittaessa pystyt käymään keskustelua myös ruotsiksi. Hakijalta edellytämme vähintään AMK -tasoista tutkintoa.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista, kehittyvää ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Haluamme mahdollistaa uuden oppimisen eri rooleissa ja tukea työntekijöitämme luomaan urapolkuja Fennian sisällä.  Työskentely tapahtuu Vaasassa, yksikössä jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Anna Wörlund, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse pe 14.2. klo 9-11 ja ti 18.2. klo 12-13 numerosta 040 55 78 910.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 24.2.
Tehtävä alkaa 1.5.2020.