(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö Baronalle Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Olemme Suomen johtava henkilöstöalan yritys. Baronan ydintehtävä on luoda uutta, sinne mistä vanhat rakenteet poistuvat. Me rakennamme tulevaisuuden työelämää. Kehitämme ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan.

Asiakaspalvelukeskuksemme Espanjan Fuengirolassa työllistää yli 250 asiakaspalvelualan osaavaa ammattilaista. Toimistomme keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen myös Fuengirolan lähialueilta. Toimintamme koostuu suomalaisten yritysten ulkoistetuista asiakaspalvelu- ja myyntitiimeistä, joita johdetaan Baronan esimiesten johdolla. Palvelemme asiakkaita 24/7 puhelimitse, kirjallisesti ja chatin kautta.

Usean asiakkuuden tiimi etsii ratkaisukeskeistä vetäjää

Palvelupäällikkönä toimenkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen. Työssä olet tulosvastuussa n.30 henkilön yksikön toiminnasta sekä asiakkuuksista asiakassopimusten mukaisesti. Vastuullasi on kolme tiimiä, joista jokaisessa hoidetaan omia asiakkuuksia. Asiakkuudet liittyvät yritysasiakkaiden tilausten käsittelyyn, ajanvarauspalveluun ja varaosamyyntiin. Suorina alaisinasi sinulla on tiimejä valmentavat esimiehet.

Ratkaisukeskeisen asiakaspalvelun kehittäminen valitun strategian mukaisesti sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa kuuluvat olennaisesti työnkuvaasi. Lisäksi laadun, tehokkuuden ja asiakastyytyväisyyden johdonmukainen kehittäminen on arkipäivääsi tässä tehtävässä.

Oletko sinä etsimämme esimiestyön konkari joukkoomme?

Aiempi kokemus johtamisesti contact center-tyyppisessä työympäristössä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Espanjan toimipisteemme johtoryhmän jäsenenä odotamme sinulta laaja-alaista kokemusta ihmisten johtamisesta sekä vahvaa näyttöä taloudellisesti kannattavan liiketoiminnan pyörittämisestä ja kehittämisestä. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuudet. Olet aidosti kiinnostunut erinomaisen asiakaspalvelun tuottamisesta. Erilaisten mittareiden seuraaminen ja raportointi on osa vahvuuksiasi. Kykenet itsenäiseen, tavoitteelliseen työskentelyyn ja työskentelyotteesi on innostava ja myönteinen. Olet tottunut johtamaan esimiesalaisia ja isoja ryhmiä. Omaat tehokkaat viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja koet valmentavan johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämisen sydämen asiaksi.

Palvelupäälliköllä on myös hyvä ote strategiseen muutosjohtamiseen sekä yhteisesti sovittujen toimintamallien ja prosessien käyttöönottamiseen. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä osa-alueena palvelupäällikön tehtävässä on valmentava henkilöstöjohtaminen ja oman yksikön HR-tehtävät.

Miksi Fuengirolaan ja Baronalle?

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä työyhteisössä ja osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi ja kehittymään monella liiketoiminnan ja johtamisen osa-alueella. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä aikaansaavat ja mukavat työkaverit alallaan tunnetun työnantajan palveluksessa.

Palvelupäällikön työsuhde on kokoaikainen ja työaika sijoittuu toimipisteemme aukioloaikojen mukaisesti, pääosin arkisin klo 8-17 välille.

Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja palkkataso on Suomeen verrattuna matalampi. Palkkasi on neuvoteltavissa aiemman kokemuksesi perusteella ja lisäksi tehtävästä maksetaan kannustimia tiimiesi menestykseen perustuen.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään. Hakuaika päättyy 20.1.2019, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta tehdään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukeskuspäällikkö Janne Westman 14.1.2019 klo 15-16 ja 18.1.2019 klo 15-16 (kellonajat Suomen aikaa) +34 647777825. Pyydämme, että huomioit tämän soittaessasi, jotta yhteyshenkilöllämme on aikaa keskustella kanssasi. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuuksia vastata tiedusteluihin sähköpostitse.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: jarita.laitinen@barona.fi tai chatissämme arkisin klo 10-14 https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/.