Palvelupäällikkö, Asumisen tuen palvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Hei Sinä, joka haluat tulla ottamaan haltuun Espoon aikuisten sosiaalipalveluiden asumisen tuen palvelukokonaisuuden! Meillä on uusi palvelupäällikön tehtävä, johon toivomme saavamme kesän 2021 aikana näkemyksellisen ja ennakkoluulottoman tekijän arvioimaan ja kehittämään tätä kokonaisuutta. Palvelupäällikkö saa kollegoikseen ja tuekseen aikuisten sosiaalipalveluiden johtoryhmän jäsenet. Asumisen tuen palveluiden palvelupäällikkönä olet aikuisten sosiaalipalveluiden johtoryhmän jäsen. Lähtökohtanamme on vahva yhteisjohtajuus, yksin et jää. Asumisen tuen palvelupäällikkö toimii esihenkilönä oman kriisi- ja hätämajoitusyksikömme Viisikon palveluesimiehelle sekä kyseisen substanssin asiantuntijalle. Koko palvelukokonaisuuden budjetti ostopalveluiden kera on noin 7 miljoonaa euroa.

Haastattelut pidetään vkolla 25, keskiviikkona 23.6 klo 9-12 ja torstaina klo 9-12, mahdollisesti myös hakuaikana 14.6 klo 12-14 ja 16.6 klo 11-12.

Työpaikka: Aikuisten sosiaalipalvelut, Asumisen tuen palvelut
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään: työkokemusta sosiaalityöstä, erityisesti työikäisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja tuntemusta asumisen palveluiden kokonaisuudesta. Edellytämme myös erityistä kiinnostusta rakentaa ja uudistaa yhteistyötä ja kumppanuutta kaupungin palveluiden ja ostopalveluiden sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Arvostamme: kokonaisnäkemystä monialaisten palveluiden kehittämisestä niin asiakaskokemuksen kuin taloudellisesti kestävästä näkökulmasta. Ennakkoluuloton asenne ja taito kehittää uusia yhteistyön muotoja palvelun järjestäjän, tuottajan ja sosiaalityön asiakasohjauksen yhteistyöpinnassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot