(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, asiakasratkaisut
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Vastuuta, vapautta, joustavuutta – etätyöt ja liukuva työaika. Kiinnostuitko? Hienoa, sillä haemme juuri sopivasti uutta työkaveria Helsinkiin!

DNA Oyj:n kuluttajaliiketoiminnan asiakasratkaisut hakee Helsinkiin Palvelupäällikköä.

Helsingin Mechelininkadulla sijaitsevassa toimipisteessämme työskentelee 6 asiakaspalvelutiimiä ja palvelupäällikkönä työskentelet yhden tiimin esimiehenä.

Tehtäväsi on tiimin valmentava johtaminen tavoitteiden mukaisesti sekä toiminnan kehityksen ohjaaminen valittuun suuntaan. Vastaat tiimille asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta, tehtävien päivittäisestä ohjaamisesta sekä toiminnan sujuvuudesta. Palvelupäällikkö työskentelee eri sidosryhmien, kuten organisaatioiden esimiesten, asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa. Tärkeänä osana palvelupäällikön tehtävää on myös henkilöstön työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Millaista henkilöä etsimme? Haemme motivoitunutta ja asiantuntevaa esimiestä, jolla on jo kokemusta sekä näkemystä asiakaspalvelun lähiesimiestyöstä ja vahvaa halua kehittyä esimiestehtävissä. Työskentelyotteeltasi olet tavoitteellinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen sekä omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Panostamme DNA:lla vahvasti valmentavaan johtamiseen, joten kokemus valmentavasta esimiestyöstä katsotaan eduksi. Omaat erinomaiset organisointitaidot, jonka ansiosta toimit nopeasti muuttuvissakin tilanteissa. Esimiehenä olet oikeudenmukainen ja tarvittaessa jämäkkä. Omalla positiivisella asenteellasi ja esimerkilläsi johdat tiimisi huipputuloksiin.

Työssä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tässä tehtävässä voit joustavasti hyödyntää etätyön sekä liukuvan työajan mahdollisuutta. Helsingin toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mechelininkadulla. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 16.2.2020 mennessä!

Odotamme innolla uutta työkaveria! Terveisin, Meclun palvelupäälliköt; Anina, Ilja, Noora, Olli ja Pasi

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tony Nikkilä ti-to klo 16.00-17.00 puh. 044 044 3332 tai tony.nikkila@dna.fi