(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö, Accountor Espoo
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Sytytkö esimiestyöstä, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Etsimme erinomaiset vuorovaikutustaidot omaavaa palvelupäällikköä Espoon toimipisteellemme taloushallinnon ulkoistuspalvelutiimiin.

Toimit kannustavana esimiehenä ja tukena reilun kymmenen hengen kokoiselle taloushallinnontiimillesi. Vastaat kokonaisvaltaisesti tiimin päivittäisen tekemisen sujumisesta ja ohjaamisesta kohti entistä parempia asiakaskokemuksia.

Työssäsi koordinoit Accountorin ja asiakkaiden asiantuntijaverkostojen päivittäistä yhteistyötä sekä osallistut kumppanuussuhteiden kehittämiseen. Viihdyt vaihtelevissa työtehtävissä – langat pysyvät käsissäsi muutostilanteissa ja pyrit jatkuvasti kehittämään sekä asiakkaan prosesseja että meidän omia toimintamalleja.

Palvelupäällikkönä vastaat hyvästä johtamisesta ja toteutat yrityksemme johtamislupauksia arjen työssä. Sinulla on kyky arvioida, kehittää ja koordinoida tiimin ja toimiston toimintaa sekä itsenäisesti että yhdessä kollegojen kanssa.

Tavoitteiden saavuttaminen, asiakastyytyväisyys, tiimityöskentelytaidot ja henkilöstön motivaatio ovat asioita, joita pidät erityisen tärkeänä.
  
Toivomme sinulta
Toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta esimiestehtävistä, taloushallinnon substanssi- ja järjestelmäosaamista, sekä laaja-alaista ymmärrystä taloushallinnon prosesseista.

Työskentelet luontevasti sekä tiimiläistesi, että asiakkaiden kanssa. Ymmärrät yhteistyön merkityksen ja kommunikoit tarvittaessa myös englannin kielellä. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja ymmärrät asiakashuolenpidon tärkeyden.
Sinulla on kyky arvioida, kehittää ja koordinoida tiimin ja toimiston toimintaa sekä itsenäisesti että yhdessä kollegojen kanssa.
Sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää johtamislupauksemme: ”Teen, mitä lupaan”, ”Osoitan, että välitän” ja ”Saan asioita aikaan”.


Haluamme että viihdyt
Meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus, jotta saat oman arkesi luistamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Meillä on mielekäs sekä innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.
Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä mahdollisuuksia ja laajentamaan osaamistasi osaavien kollegojesi kanssa! 
 
Espoon Keilaniemessä, sinulla siintää huikeat merinäköalat työpisteesi ikkunasta. Alakerrassa on mahdollisuus käydä kuntosalilla virikeseteleitä hyödyntäen ja lounasta voit nauttia vaikkapa kattoterassin uudessa ravintolassa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualuejohtaja Satu Antikainen, p. 040-7097772.
Parhaiten tavoitat hänet 4.8 klo 10-12 ja 11.8 klo 10-12
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.8.2020 mennessä.