Palvelupäällikkö Äänekoskelle
L&T Teollisuuspalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

L&T tarjoaa prosessipuhdistuspalveluita teollisuudelle ja tuotantolaitoksille. Pidämme vastuullisesti teollisuuden laitteet pyörimässä ja toteutamme samalla kiertotalouden käytännön tekoja. Etsimme nyt riveihimme

 

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

vastaamaan asiakkuuden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Tehtävä edellyttää kokemusta teollisuusympäristöissä toimimisesta sekä kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta. Asemapaikkasi sijaitsee Äänekoskella, mutta tehtävä sisältää jonkin verran matkustamistaa Jyväskylän ja Äänekosken tuotannon yksiköiden välillä. Monipuolisen tehtävän ydintä ovat toimintojen organisointi, ohjaaminen ja asiakkuudesta vastaaminen. Tehtävässä johdat tuotannon henkilöstöä, joten hyvä esimiestaidot ovat tarpeen. Pääset hoitamaan itsenäisesti mm. tuotannon arjen operoinnin, resursoinnin sekä raportoinnin. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua oppia uutta. Saat asioita aikaiseksi ja viihdyt sekä asiakkaiden että eri sidosryhmien kanssa.

 

Odotamme paljon, mutta onnistumiset palkitsevat. Tässä tehtävässä on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntaamme sekä luoda pörssiyhtiöön kasvua. Lisäksi saat vastuuta ja vapaudet johtaa toimintaa itsenäisesti - ja siinä samalla mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi. Yksinäistä työ ei silti meillä ole, sillä saat tueksesi ja työkavereiksesi laajan joukon eri alojen huippuammattilaisia! Toivomme sinulta teknistä koulutusta esimerkiksi diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa. Tehtävässä auttaa kokemus teollisuuden kunnossapidon tehtävistä sekä esimiestehtävistä. Työturvallisuuden merkitys on sinulle itsestäänselvyys.

 

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän luotettavassa yrityksessä sekä kannustavan ja hyvän yhteishengen omaavan työyhteisön. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Marko Kolehmainen, puh. 0400 172 454.

 

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.6.2021 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää jo heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463047
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kolehmainen Marko (offre35669106.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 0400 172 454
  • Sijainti: Äänekoski