(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö (190001AA)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikan liikevaihto on 240 milj. euroa ja työntekijöitä meillä on noin 400.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme nyt PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan sairaalalogistiikan palvelukokonaisuudesta ja henkilöstöjohtamisesta.

Jos osaamistasi ovat logistiikka-alan lisäksi kannustava esimiestyö ja hyvän asiakaspalvelun tuottaminen, hyppää näihin uusiin saappaisiin!

Vastuualueellesi kuuluvat

  • toiminnan kehittäminen yhteisen palvelukonseptin mukaan
  • tavoitteiden suunnittelu ja seuranta
  • resurssisuunnittelu ja henkilöstöbudjetointi
  • talouden suunnittelu

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta esimiestyöstä sekä soveltuvaa työkokemusta. Johdat palveluesimiesten tiimiä ja tuet heitä henkilöstöasioissa sekä tiimien johtamisessa.

Sairaalalogistiikan palveluihin kuuluvat sairaaloiden sisäiset kuljetukset ja osastologistiikka. Varmistat, että prosessit toimivat yhdessä sovittujen mallien mukaan ja toiminta on tehokasta.

Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tarttua asioihin ja viedä niitä eteenpäin yhdessä muiden kanssa. Lean-ajattelun tuntemus ja kokemus siihen liittyvistä kehittämismenetelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä organisaatiossa, hyvän perehdytyksen ja työkavereiden tuen.

Työlläsi olet osaltasi varmistamassa, että hoitotyötä tekevien ammattilaisten tarvitsemat tarvikkeet ja laitteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja potilaiden saama hoito on laadukasta.

Hakukelpoisuus

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.8.2019  
Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja antaa logistiikkapäällikkö Paula Mikkonen puh. 040 591 0413, parhaiten tavoitettavissa 10.6. klo 15-17.

Hakuaika päättyy: 17.6.2019