Palveluoperaattori, Landis+Gyr, Jyväskylä
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021
Haemme Landis+Gyrille kahta teknistä palveluoperaattoria työskentelemään asiakasrajapinnassa integroitujen energiaratkaisujen parissa. Mikäli sinulla on sähköalan koulutustausta, kyky ymmärtää kokonaisuuksia ja omaksua uusia järjestelmiä nopeasti, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää alta ja hae paikkaa linkistä pian.
KUVAUS
Palveluoperaattorina olet ensimmäinen henkilö, johon sekä sisäiset että ulkoiset kontaktit ovat yhteydessä teknisten haasteiden ilmaantuessa. Vastuullasi on tehokkaan palvelutoiminnan lisäksi myös asiakastyytyväisyyden varmistaminen tukemalla kontakteja pääosin puhelimen välityksellä. Tukitehtävien lisäksi keskeinen osa tehtäviäsi on itsenäinen sähkömittareiden ja laitteiden poikkeamien analysoiminen järjestelmästä, sekä yhteydenpito sähköverkkoyhtiöihin ja sähköasentajiin.

Roolissa menestyäksesi sinulla on siis sekä teknistä ymmärrystä että asiakaslähtöinen asenne. Haemme tehtävään kahta palveluoperaattoria, toiselle tarjoamme työtä kolmeksi ja toiselle kuudeksi kuukaudeksi.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset ja merkitykselliset tehtävät kansainvälisessä yrityksessä
* Osittaisen etätyömahdollisuuden perehdytyksen jälkeen
* Osaavan tiimin ympärille


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Palveluoperaattorin tehtävät
* Järjestelmän operointi, sisältäen mm. vikojen ja poikkeaminen aktiivista analysointia ja niiden ratkaisua yhdessä L+G kollegoiden, asiakkaiden ja kenttälaiteyhtiöiden kanssa
* Kommunikaatio sähköverkkoyhtiöiden suuntaan, mittareihin ja mittaustuloksiin liittyvien ongelmien ratkaisu
* Yhteydenpito sähköasentajiin mittareihin liittyvien ongelmien selvittämiseksi
* Mittalaitteiden ohjelmistojen päivitys, seuranta ja raportointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva sähköalan koulutustausta tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Teknistä ymmärrystä, kykyä ymmärtää ja puhua asentajien kieltä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ideaalihakijallamme on jo hieman aikaisempaa kokemusta sähköyhtiöstä tai mittausten parista työskentelystä. Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen palvelunhallinnasta tai palveluiden tuottamisesta.


Tanskan tai saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Sinua kuvaavat nämä sanat


* Ulospäinsuuntautunut ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Ratkaisukeskeinen asiakaspalvelija


Muuta tietoa


* Aloitus: 14.6. tai mahdollisimman pian
* Kesto: 3kk ja 6kk
* Sijainti: Jyväskylä, perehdytys paikan päällä, jonka jälkeen koronasuositusten mukainen osittainen etätyöskentely
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Landis+Gyr puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Landis+Gyr on ollut energianhallintaratkaisujen markkinajohtaja jo yli 125 vuotta. Etäluentaratkaisumme auttavat verkkoyhtiöitä ympäri maailmaa kehittämään toimintaansa, hallitsemaan verkko-omaisuuttaan, pienentämään kustannuksia ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Landis+Gyrin laadukkaat ja luotettavat tuotteet ja palvelut mahdollistavat älykkään sähköverkon ja IoT-maailman innovaatiot.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464550
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä