(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme joustavia ja organisointitaitoisia SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJIA tiimiimme Varkauteen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat tiimisi työntekijöiden neuvomisesta ja opastamisesta, osallistut siivoustyön suunnitteluun sekä työmenetelmien kehittämiseen, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista sekä asiakas yhteydenpidosta. Osan työajasta olet myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työaika on arkisin klo 7 – 15 välillä, satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla useamman vuoden työkokemus puhdistuspalvelualalta sekä puhdistuspalvelualan koulutus. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeä työote. Olet parhaimmillasi paineen alla, reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä pidät haasteista. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työssä käymistä.

Toivomme että olet sosiaalinen ja tiimihenkinen. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen perus pilari. Omaat perus ATK - taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.8.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -