(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Oletko tehokas ja aktiivinen kiinteistö- ja siivousalan osaaja? Nautitko työn organisoinnista ja kehittämisestä ja etsit uusia haasteita urallasi? Voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Espooseen kokoaikaisia PALVELUOHJAAJIA.

Palveluohjaajana työskentelet kiinteistö- ja siivousalan parissa asiakkaallamme Espoossa. Työaika on 37,5h/vko ja se sijoittuu maanantaista perjantaihin 6-14 väliselle ajalle. Haemme myös yhtä palveluohjaajaa iltapainotteiseen työvuorokiertoon, jolloin työpäivät alkavat kello 13-17 välillä. Työ on alkuun puolen vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme.

Työtehtävä sisältää uusien työntekijöiden perehdytystä ja ohjausta, töiden suunnittelua, palkkojen vahvistamista sekä laadunseurantaa ja yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Tiimin kohteet ovat kaikki julkisia kiinteistöjä, kuten päiväkoteja, kouluja, uimahalleja sekä terveydenhuollon kohteita Espoon alueella. Tarjolla on siis monipuolinen ja vastuullinen tehtävä kehitysorientoituneelle ammattilaiselle.

Toivomme sinulta kiinteistö- ja siivousalan koulutusta tai vaihtoehtoisesti vankkaa kokemusta alalta. Lisäksi edellytämme hakijalta halua oppia sekä iloista, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- sekä organisointitaitoja, joten etsimällämme henkilöllä tulisi pysyä monet langat samanaikaisesti näpeissään. Hakijalla tulisi olla myös hyvät atk-taidot sekä ajokortti. Toivomme myös, että pystyt käyttämään työskentelykielenä sekä suomea että englantia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa asiakaskohteessa sekä hyvän perehdytyksen tulevaan työtehtävääsi. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä aktiivisesti hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus viimeistään 22.4.2019 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.