(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!
 
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt osaavia ja organisointitaitoisia PALVELUOHJAAJIA monipalvelutiimiimme Helsinkiin ja Espooseen.
  
Palveluohjaajan tehtävissä toimit avainasiakkuuksissamme Helsingin ja Espoon monipalvelukohteissa. Työssäsi neuvot ja opastat tiimisi työntekijöitä, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista ja olet noin puolet työajasta myös itse mukana käytännön siivous-/monipalvelutyössä. Pääsääntöisesti työaikasi on arkisin klo 6-14, mutta joustavuutta odotetaan tarpeen tullen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  
Meillä asenne ratkaisee ja perehdytämme sinut tehtäviisi. Toivomme sinulta kuitenkin erityisen aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja arvostamme aiempaa kokemusta alalta. Eduksesi katsomme eri siivousmenetelmien tuntemuksen ja laitoshuoltajan koulutuksen. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä sujuvan suomen kielen lisäksi myös riittävää englannin hallintaa. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja sitoutumista työhön.
  
Tarjoamme sinulle työn menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä, mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua monipalvelualan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018.
 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -