Palveluohjaajia ylläpitosiivoukseen
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/tarinat/

Oletko monipuolisella siivoustyön kokemuksella varustettu kehitysorientoitunut osaaja?

Vahvistamme pääkaupunkiseudun ylläpitosiivouksen tiimiämme PALVELUOHJAAJILLA.


 Tehtävänkuva ja odotukset

Päivittäisessä työssäsi tulet vastaamaan siivouskohteidesi esimiehen oikeana kätenä toimien päivittäisen operatiivisen toiminnan sujuvuudesta. Tehtävissä varmistat siivoustyön laadun osallistuen itse siivoustyön lisäksi mm. työntekijöiden perehdytykseen, vuorosuunnitteluun ja tarviketilauksiin. Tehtävissä olennaisessa roolissa on asiakasrajapinnassa työskentely. 

Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun lisäksi lähikunnissa, joten B-luokan ajokortti on tehtävien suorittamisen kannalta edellytys.

Menestyäksesi tehtävissä tulee sinulla olla monipuolista kokemusta siivoustyöstä. Aiempaa kokemusta siivoustyön ohjaamisesta ei vaadita, vaan tämä on mahdollisuutesi ottaa seuraava askel urallasi!

Työajat tehtävissä ovat vaihtelevia (aamu- ja iltapainotteisesti), joten joustavuus ja vuorotyö- sekä viikonlopputyövalmius kuuluvat olennaisesti rooliin. Siivousalan koulutus luetaan hakijan eduksi.


Työsuhde

Työsuhde solmitaan kokoaikaisena ja toistaiseksi voimassa olevana. Palkkaus tehtävissä on sinulle osoitettujen kohteiden ja työnvaatimustason mukaisesti. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Osaan kohteista selvitetään rikostaustaote.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan hakijan löytyessä mahdollisimman nopealla aikataululla.


Mitä tarjoamme?

Motivoituneella ja kehitysorientoituneella palveluohjaajalla on mahdollisuus edetä RTK-urapolulla palveluesimieheksi. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme! Haastatteluja suoritetaan jo mahdollisuuksien mukaan hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498105
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa