Palveluohjaajia rakennustekniikan toimialalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Haemme nyt ammattitaitoisia PALVELUOHJAAJIA RAKENNUSTEKNIIKAN TOIMIALALLE KOUVOLAAN!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut varmistavat kiinteistöjen päivittäisen toimivuuden, toteuttaa ennakkohuollot sekä huolehtii piha- ja viheralueista. Tuotamme esimerkiksi liike-, teollisuus- ja julkiskiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme kiinteistöjen toimintakykyä pitämällä huolen sopivista käyttöolosuhteista, energiankäytöstä ja kiinteistön arvon säilymisestä. Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme kiinteistön toimintakyky koko sen elinkaaren ajan.


Palveluohjaajana toimit työmaalla työhön osallistuvana työnjohtajana. Työtehtäviin kuuluu kohteissa tarjouslaskenta, päivittäisestä toiminnasta, aikatauluista ja työturvallisuudesta huolehtiminen sekä asiakasyhteydenpito. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 07:00-15:30 välille. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Edellytämme tehtävään valitulta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, jotta pääset tarpeen mukaan liikkumaan asiakaskohteissamme.


Olet kiinteistöalan ammattilainen, joka omaa vähintään 5 vuoden kokemuksen rakennusalan työtehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla rakennusalan perustutkinto, kokemusta tarjouslaskennasta ja työmaamestarina toimimisesta. Sinulla on reipas ja asiakaslähtöinen työskentelyote sekä kommunikoit erinomaisesti suomen kielellä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulta löytyy kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi sinulle on tärkeää toimia työssäsi turvallisesti – olet esimerkilläsi mukana luomassa turvallista työympäristöä, jotta jokainen työntekijä pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Tehtävä vaatii nuhteetonta taustaa.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, viimeistään 8.8.2021. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot