(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Oletko siivouksen rautainen ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita urallasi? Nautitko ihmisten parissa työskentelystä ja muiden ohjaamisesta? Hyvä, jatka lukemista!

Etsimme nyt organisointitaitoisia PALVELUOHJAAJIA asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle.

Palveluohjaajana vastaat ison asiakaskohteen siivoojista ja toimit yhteistyössä asiakkaan henkilöstön kanssa. Työ sisältää siivoojien koordinointia ja opastusta sekä työjäljen valvomista. Tärkeänä tehtävänäsi on myös tiedonkulusta huolehtiminen päivä- ja iltasiivouksen välillä. Tilanteen niin vaatiessa, toivomme, että olet valmis hyppäämään mukaan myös käytännön siivoustyöhön. Työ on kokoaikaista ja sijoittuu pääsääntöisesti arkeen ma-pe. Työajat vaihtelevat asiakkuudesta riippuen. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta vankkaa siivousalan tuntemusta ja kokemusta ohjaajan työstä. Myös koulutus alalta on plussaa, muttei välttämätön. Työssä menestyäksesi tarvitset asiakaspalvelutaitoja, jotta osaat kuunnella niin asiakkaan toiveita kuin työntekijöiden tarpeita. Mahtavaa, jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja IT-taidot sekä hyvä suomen- ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta toki eduksesi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielekkään työn. Pääset kehittämään sekä itseäsi että muita työntekijöitä. Saat tärkeän roolin sujuvan siivouksen edistämisessä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, saat mahtavan tiimin tueksesi.

Onko tämä työ juuri sitä mitä olet etsinyt? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 10.11.2019. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi