(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Oletko notkea kuin mato, tarkkasilmäinen kuin haukka, aurinkoinen kuin koiranpentu ja pidätkö hommia hanskassasi kuin mustekala? Olemme etsineet sinua pitkään ja hartaasti, sinä seuraava 

 

PALVELUOHJAAJAMME PÄÄKAUPUNKISEUDULLA 

 

Tehtäväsi on toimia siivouksen palveluesimiehen oikeana kätenä muun muassa laadun varmistuksessa, perehdytyksessä ja päivittäisessä töiden organisoinnissa. Tarvetta tekijöille on Hyvinkäällä, Vantaan ja Tuusulan nurkilla ja Espoossa - yhteensä viidelle tai kuudelle monitaiturille. Työajat vaihtelevat alueen ja kohteiden mukaan, mutta tarjolla on sekä päivä- että ilta- ja viikonlopputyötä. Harvoin pääset itse vaikuttamaan työaikoihin. :)

 

Odotamme sinulta

 

aiempaa kokemusta siivoustyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, ripeää ja reipasta työotetta sekä suomen ja keskustelutason englannin kielen taitoa. B-ajokortti tehtävässä suoriutumisessa tulee myös tarpeen, ellei supervoimiisi kuulu kyky sotkea fillarilla ääntäkin nopeammin. Persoonaltasi olet helposti lähestyttävä ja osaat kannustaa muita huippusuorituksiin, sillä tehtäviisi kuuluu muun muassa perehdyttää uusia tiimiläisiä siiovukseen. Osaat pitää pään kylmänä muuttuvissa tilanteissa ja  toimit itseohjautuvasti tilanteessa, kuin tilanteessa.

 

Tarjoamme sinulle

 

ponnahduslaudan kohti esimiesuraa palvelualalla, idearikkaassa ja tulevaisuuteen suuntautuvassa kiertotalousfirmassa. Tuemme erittäin mielellämme sinun osaamisesi kehittämistä siihen suuntaan, mihin haluatkaan pyrkiä. Panostamme esimiestyöhön ja haluamme pitää huolta, että voit hyvin niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Työntekijöidemme käytössä on sairauskassa, eli työterveyshuoltomme ei ole mitään perushuttua vaan paljon kattavampi.  

 

Oletko sinä tämä etsimämme m o n i o s a a j a? Hae paikkaa viivyttelemättä, otamme sinut töihin vaikka heti!  

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Tutustu meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat - veikkaamme että olemme paljon enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Voit myös lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta. 

 

Joka tapauksessa älä aikaile! Seuraava askel urallasi on tässä!