(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia Lentokentälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt joustavia ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJIA tiimiimme Helsinki-Vantaan lentokentälle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta ja perussiivouksesta. Työskentelet eri alueilla hoitaen sijaisuuksia ja muita tarvittavia tuurauksia niin päivä-, ilta-, kuin yövuorossakin, myös viikonloppuisin. Tehtävien osaamisalueet vaihtelevat ylläpitosiivouksesta peruspesuihin ja ulkoalueiden kunnossapidosta elintarvikehygienian osaamista vaativiin tehtäviin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Vaihtelevat työtehtävät vaativat joustavuutta ja paineensietokykyä. Et hämmenny työkohteen vaihtuessa ja tartut tunnollisesti uusin työhaasteisiin ja viihdyt vaihtuvassa ja vauhdikkaassa ympäristössä. Työtä varten tarvitset ajokortin ja hyvää peruskuntoa. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito. Katsomme eduksi puhdistuspalvelualan tutkinnon, esimerkiksi laitoshuoltajan perustutkinnon sekä kokemuksen ylläpito- ja perussiivouksesta. Lisäksi työturvallisuuskortti ja suoritettu ensiapukurssi katsotaan eduksi tehtävään.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -