(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia Kuopioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Oletko sinä etsimämme siivousalan ammattilainen? Etsitkö uusia tuulia ja haastavia työtehtäviä puhtaanapitoalalla?

Haemme nyt ammattitaitoisia PALVELUOHJAAJIA asiakkaallemme Kuopioon.

Palveluohjaajana huolehdit oman kohteesi siivoustyön päivittäisestä sujuvuudesta ja laadun varmistamisesta. Palveluohjaaja käyttää 50 % työajastaan siivoustyön suorittamiseen sekä tarvittaessa sijaistaa siivoojia ja huolehtii sijaisjärjestelyistä. Huolehdit siivoojien perehdytyksestä ja osallistut siivoustyön suunnitteluun ja valvontaan. Omalla toiminnallasi vaikutat palvelun laatuun sekä siivoojien viihtyvyyteen ja työssä jaksamiseen. Tehtäviä on tarjolla osa-aikaisesta kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat välille ma - la klo 06 - 21. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus (esimerkiksi laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto) ja kokemusta palveluohjaajan tehtävistä, erityisesti kokemus koulu- ja toimistosiivouksesta on eduksesi. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja ohjata muiden työskentelyä. Olet palvelualtis ja yhteistyökykyinen asiakaspalvelija, ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Asiakaspalvelutilanteissa edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työtehtävän, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan sekä kehittyä alan osaajien kanssa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi