(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia /kohdevastaavia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019
Hihat heilumaan   hyvässä jengissä!   Pidätkö organisointitaitoja vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko   siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko   taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?  
 
Etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJIA / KOHDEVASTAAVIA Ouluun ja lähiseudulle vastaamaan alkavista asiakaskohteistamme.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.  Tehtävässä toimit palveluesimiehen "oikeana kätenä" ja vastaat mm. siivoojien ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista, työvuorojen suunnittelusta sekä käytännön siivoustyöstä. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 5-16 välillä, 37,5 tuntia viikossa.  Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. 
 
Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet taitava organisoimaan. Toivomme, että sinulta löytyy vähintään kolme vuotta siivousalan työkokemusta, koulutus katsotaan eduksi. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Tehtävässä  suoriutuminen vaatii hyvää peruskuntoa, hyvää suomen kielen taitoa ja oman auton käyttö mahdollisuutta. Tehtävään valituilta tullaan pyytämään rikostaustaote.
 
ISS:llä pääset osaksi menestyvää kansainvälisestä yritystä Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua mitä parhaimmaksi siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 19.5.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -