(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia ja siivoojia sekä kerroshoitajia
N-Clean Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haemme uuteen kohteeseemme Heinolaan Vierumäelle

SIIVOOJIA, KERROSHOITAJIA JA PALVELUOHJAAJIA

Avaamme maaliskuun alkupuolella kohteen Vierumäellä ja tarvitsemme n. 50 henkilöä erilaisiin puhtausalan tehtäviin. Tehtävät vaihtelevat kerroshoidosta yleisten tilojen siivoukseen ja sijoittuvat kylpylä-, urheiluhalli-, mökki-  ja asuntolatiloihin.

Tarjoamme osa-aikaista/kokoaikaista työtä n. 10 - 112,5 h/3 viikossa, työsuhteet ovat voimassa toistaiseksi. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin klo 6.00:n ja 23.00:n välillä. Aloitus tehtävissä on sopimuksen mukaan helmikuun alussa, viimeistään 11.3.2020.

Tule mukaan iloiseen ja raikkaaseen joukkoomme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavan asiakaskohteen ja kivat työkaverit. Kokemus siivouksesta/kerroshoitotyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön, me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä ammattitaitosi kehittämiseen.  Reipas, iloinen työn tekeminen ja rohkaiseva, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille N-Cleanissa tärkeitä. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on ajokortti, sillä liikkumiseen kohteiden välillä tarvitset autoa. Palkkaus määräytyy Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tutustu tehtäviin tarkemmin linkin kautta ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 15.3.2020 mennessä. Kerro hakemuksessasi, mitä tehtävää haet.

Tule mukaan tiimiimme, me odotamme jo sinua!