(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia Helsinkiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme energiseen joukkoomme PALVELUOHJAAJIA Helsingin alueelle eri tyyppisiin kohteisiin.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli kaksi miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Työ on kokoaikaista. Työvuoroja voi olla myös iltaisin, lauantaisin/sunnuntaisin tms.

Edellytämme sinulta työkokemusta siivousalalta vähintään 3 vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä ajokorttia. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen jne. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa palveluesimies Satu Karjalainen numerosta 040 194 7739 tai satu.r.karjalainen@palmia.fi . Täytä hakemus osoitteessa www.palmia.fi/avoimettyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.7.2019