(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajia Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Kuuluuko supervoimiisi joustava asenne, ällistyttävä työteho ja tasaisen positiivinen mieli? Nautitko konkreettisesta, ihmisläheisestä työstä? Tule meille

 

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAKSI

 

Espooseen. Tehtäväsi on toimia siivouksen palveluesimiehen oikeana kätenä muun muassa laadun varmistuksessa, perehdytyksessä ja päivittäisessä töiden organisoinnissa. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES mukainen, mutta jätetään pieni cliffhanger vielä tarkemmasta summasta - ota sinä yhteyttä meihin niin kerromme sen :). Työajoista on valittavissa kaksi vuoroa, klo 6-14 ja 14-22.

 

Odotamme sinulta

 

aiempaa kokemusta siivoustyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, ripeää ja reipasta työotetta sekä suomen ja keskustelutason englannin kielen taitoa. B-ajokortti tehtävässä suoriutumisessa tulee myös tarpeen, ellei supervoimiisi kuulu kyky sotkea fillarilla ääntäkin nopeammin. Persoonaltasi olet helposti lähestyttävä ja osaat kannustaa muita huippusuorituksiin, sillä tehtäviisi kuuluu muun muassa perehdyttää uusia tiimiläisiä siiovukseen. Osaat pitää pään kylmänä muuttuvissa tilanteissa ja  toimit itseohjautuvasti tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Tarjoamme sinulle

 

ponnahduslaudan kohti esimiesuraa palvelualalla, idearikkaassa ja tulevaisuuteen suuntautuvassa kiertotalousfirmassa. Tuemme erittäin mielellämme sinun osaamisesi kehittämistä siihen suuntaan, mihin haluatkaan pyrkiä. Panostamme esimiestyöhön ja haluamme pitää huolta, että voit hyvin niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Työntekijöidemme käytössä on sairauskassa, eli työterveyshuoltomme ei ole mitään perushuttua vaan paljon kattavampi.  

 

Oletko sinä tämä etsimämme tulevaisuuden supersankari? Hae paikkaa viivyttelemättä, otamme sinut töihin vaikka heti!  

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Kysymyksiisi työnkuvasta (ja siitä palkasta) vastaa tuleva esimiehesi Terhi Tiitinen puhelinnumerossa 040 573 8089 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13-15. Muina aikoina pyydämme kysymykset osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi - edes Terhin supervoimiin ei kuulu puhua puhelimessa 24/7. 

 

Joka tapauksessa älä aikaile! Seuraava askel urallasi on tässä!