(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja/siivooja
Coor Service Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Coor Service Management Oy
Asiakkaamme Coor Service Management Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalvelutoimittajista, tarjoten markkinoiden laajimman palvelutarjonnan. Coorilla on huippuasiantuntemusta yli sadasta tukipalvelusta, joita kehitetään, parannetaan ja mukautetaan jatkuvasti heidän asiakkaidensa tarpeiden mukaan.
Toimenkuva
Nyt haemme rekrytointitoimeksiantona Coor Service Management Oy:n omaan palvelukseen siivouksen palveluohjaajaa heidän uuteen, 1.1.2019 alkavaan merkittävään asiakkuuteensa Rovaniemelle.
Työn sisältö jakautuu kahteen osaan: palveluohjaajan tehtävät, mm. siivoojien perehdytys, resurssi- ja työjärjestelyt palvelupäällikön tukena, ainetilaukset, raportointi. Ohjaustyön kesto 4 tuntia/päivä, loput 3,5 tuntia siivoustyötä.
Odotamme sinulta
Parhaiten tehtävään soveltuu henkilö, jolla on palveluohjaajan erikoisammattitutkinto tai laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tutkinto sekä palveluohjaajan ja yleensä siivousalan osaamista.
Muut tiedot
Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä tehtävä tulisi ottaa vastaan mahdollisimman pian, jo joulukuun alkupäivinä.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava VMP Varamiespalvelu / Esa Auer, sähköposti esa.auer@vmp.fi, puhelin 0400-188 199.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi
Kesto
Yli 12 kuukautta
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.11.2018 mennessä.