(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajaharjoittelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme joustavaa ja organisointitaitoista SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAHARJOITTELIJAA tiimiimme Jyväskylään!

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne. 

Työtehtävässäsi valvot työn laatua, toimit yhteyshenkilönä asiakkaille, huolehdit materiaalitilauksista, vastaat tiimisi työntekijöiden neuvomisesta ja opastamisesta, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä ja olet osan työajasta myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työaika on pääsääntöisesti ma – pe 7- 15 mutta tehtävä sisältää myös päivystysvuoroja jolloin muut työajat ovat mahdollisia. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 asti mutta jatko on mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeä työote. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta

Toivomme valitulta henkilöltä vähintään parin vuoden työkokemusta puhdistuspalvelualalta sekä soveltuvaa koulutusta. Hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK - taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi, englanninkielen taito on eduksi. Työn sujuvuuden kannalta B – ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -