(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaajaharjoittelija Kotkaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJAHARJOITTELIJAA Kotkaan.


Palveluohjaaja harjoittelijana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta sekä laadun varmistamisesta yhdessä esimiehen kanssa. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja muiden henkilöiden opastus. Huolehdit siivoojien perehdytyksestä, töiden organisoinnista sekä työn käytännönjärjestelystä esimiehen tukena.


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työ tehdään arkisin kello 6.00-15.00 välillä. Liikkumisen helpottamiseksi eri yksiköiden välillä olisi suotavaa, että sinulla on ajokorttia.


Edellytämme kokemusta siivoustyöstä, erityisesti ylläpito ja perussiivoustaidot ovat eduksesi. Arvostamme myös siivousalan koulutusta sekä jo olemassa olevia hygieniapassia ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa sekä sujuvaa osaamista ATK-laitteiden käyttöön. Nautitko työstä, jossa sinulla on valmius kehittää taitojasi sekä näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, paineensietokykyä sekä aurinkoista palveluasennetta. Työympäristöstä johtuen, työaikana ei voi käyttää koruja tai irtoripsiä tms. joka on vaarana joutua tuotantolinjalle.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -