Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Haemme nyt organisointikykyistä ja omatoimista SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA Joensuun alueelle. Työssä vastaat tiimisi työntekijöiden ohjaamisesta sekä opastamisesta, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, teet työvuorosuunnittelua sekä hoidat aktiivisesti asiakassuhteita. Osan työajasta olet myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työsuhde on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ja klo 6 -14 välille. Satunnaiset ilta – ja viikonloppu vuorot ovat mahdollisia, olethan siis valmis joustamaan työajoissa. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


• paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä palveluesimiehenä aloittaneen Eeva-Riitan urapolusta. 


• työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.


• vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.


• kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat


• turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit


• liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle 


Sinulta me toivomme


• Aikaisempaa työkokemusta siivoustyöstä


• Alan koulutus ja kokemus ihmisten ohjaamisesta katsotaan eduksi 


• B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi
• Sujuvaa suomen kielen taitoa
• asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai katso kaikki avoimet työpaikkamme tyopaikat.iss.fi! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Hakuaika tehtävään päättyy 7.12.2021

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot