Palveluohjaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2021

N-Clean Oy

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1500 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman ja Åren alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.

Tehtävänkuvaus:

Etsimme rekrytointina N-Clean Oy:lle palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluohjaaja työskentelee hotellikohteessa ja keskeisimmät työtehtävät ovat päivittäinen siivoustyö sekä hallinnolliset / esimiestehtävät (mm. työnjako, perehdytys, laadunvalvonta).

Työtä on tarjolla vähintään 90 h/ kolmessa viikossa. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin, pääasiassa päivävuorossa.

Odotamme sinulta:

Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta.

Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden työskennellä huippu työporukassa, nykyaikaisessa yrityksessä.

Muuta:

Kiinnostuitko tästä monipuolisesta huippupestistä?

Eezy Lahti toimii N-Clean Oy:n rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa ma-pe klo 9-15 Eezy Lahti toimisto puh. 03873200 tai sähköpostitse lahti.vmp@eezyfi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus liitettynä cv ja palkkatoiveesi lahti.vmp@eezy.fi otsikolla "ohjaaja". Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451368
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola, Lahti