(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Vahvistamme Tampereen yksikköämme siivousalan ammattilaisella ja etsimmekin nyt tehtävään siivouksen PALVELUOHJAAJAA.

Etsimme reipasta ja tehokasta tyyppiä, jolle puhtaus- ja siivoustyö on tuttua juttua.  Sinulle on kertynyt jo muutama vuosi työkokemusta siivousalasta ja olet innokas oppimaan lisää. Meillä on nimittäin mahdollisuus kouluttaa sinut ohjaajaksi työn ohessa.

Toimit ohjaajana tiimissäsi, perehdytät työntekijöitä ja varmistat että työt sujuvat sovittujen aikataulujen mukaisesti, laatua unohtamatta.

Osallistut kentällä käytännön siivoustyöhön ja työskentelytapasi on varmaotteista ja palveluhenkistä. Olet organisointitaitoinen, etkä hätkähdä kiireenkään keskellä. Kommunikoit vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi, muusta kielitaidosta plussaa.  

Asiakaskohteemme sijaitsee Tampereen keskustassa. Ajokortin ja autonkäyttömahdollisuuden katsomme eduksesi.  

Työajat sijoittuvat vuoroviikoin aamuvuoroon klo 6.00 - 14.00 ja iltavuoroon klo 14.00 - 22.00.  Työ on kokoaikaista 37,5 h/vko ja vakituista.

Jos koet tämän työn omaksesi, hae jo nyt!

Teet sen helposti oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 14.2. mennessä. Kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Heidi Sivonen puh. 044 412 4396