(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020
Oletko kerryttänyt työkokemusta jo  puhtaanapitoalan töistä ja sinulla on halu edetä  urallasi eteenpäin? Kaipaatko uusia haasteita ja erilaisia päiviä?


Me etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA Oulun alueelle.


Tässä tehtävässä pääset vastaamaan tiimisi työntekijöiden  ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista, työvuorojen suunnittelusta sekä käytännön siivoustyöstä. ISS Direct huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Työaika sijoittuu tehtäväksi klo 6-21 välillä kokopäiväisesti 37,5h viikossa. Työsuhde on vakituinen.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on taitoa organisoida, tilannetajua  ja teet mielelläsi töitä ihmisten parissa. Tehtävään vaaditaan ennakkoluulotonta ja iloista työotetta unohtamatta siivousalan työkokemusta. Kaikki siivousalan kokemus ja koulutus katsotaan eduksesi. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Tehtävässä  suoriutuminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa, ajokortin, oman auton käyttömahdollisuuden ja hyvä peruskunto auttaa päivittäisessä työssä jaksamisessa. Tehtävään valitulle tehdään turvallisuusselvitys.

Kurkkaa mitä Heidin työpäiviin kuuluu palveluohjaajan tehtävissä https://toissa.iss.fi/artikkelit/tukena-ja-esimerkkina-tiimikavereille.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan .

Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi heti tai viimeistään 5.11.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun aikana.

 ISS Direct - ison edut, pienen asenne! ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/