(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaisiin lukeutuvat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Oletko siivousalan osaaja, joka viihtyy vastuullisissa ja monipuolisessa tehtävissä? Jatka lukemista!

Etsimme nyt sisaryrityksemme Tampereen toimipisteen kasvavaan joukkoon siivousalan kokemuksella varustettua PALVELUOHJAAJAA!

Siivouksen ohjaustehtävissä tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiä ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritysten ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti - unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä!

Tehtävissä menestyminen edellyttää aikaisempaa siivousalan kokemusta ja kykyä kommunikoida vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi. Muut kielitaito ja alan soveltuva koulutus luetaan hakijan eduksi.  Lisäksi hakijalta peräänkuulutetaan valmiutta työskennellä iltavuoroissa. Ajokortti on tässä tehtävässä työn liikkuvan luonteen johdosta välttämätön.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, palkkaus kiinteistöpalvelualan TES/sopimus.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa.

RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Valittu henkilö työllistyy suoraan RTK-Palvelun kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu #rtkpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi