(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen!

Etsimme nyt etenemishaluista siivoustyön PALVELUOHJAAJAA Helsinkiin.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi työntekijöiden perehdyttäminen, asiakasyhteydenpito, palkkojen vahvistamine sekä tavara tilaukset. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja toimit hänen oikeana kätenään. Tämä tehtävä on tarkoitettu etenemishaluiselle palveluohjaajalle, joka haluaa edetä palveluesimiesrooliin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin kello 6.00-16.00 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta sekä koulutusta alalle. Palveluohjaaja työskentelee useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, B-ajokorttia sekä hyviä IT-taitoja. Toivomme, että työskentelet asiakaslähtöisesti ja olet organisointitaitoinen.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden edetä urallasi. Tässä tehtävässä laaditaan selkeät tavoitteet ja saat tueksesi kannustavan esimiehen, joka opastaa sinua eteenpäin työssäsi. Lue tästä lisää, miten meillä voi edetä uralla.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.9.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -