(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme joustavaa ja organisointitaitoista SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Jyväskylään.

 ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta   ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me   ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy   henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta   toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne. 


Työtehtävässäsi vastaat tiimisi työntekijöiden ohjaamisesta sekä opastamisesta, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, teet työvuorosuunnittelua, hoidat asiakassuhteita, huolehdit materiaalitilauksista ja sijaistat tarvittaessa esimiestä. Osan työajasta olet myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työaika on pääasiassa arkisin klo 6 – 22 välillä, satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja motivoitunut työskentelyote. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteiden ratkomisesta. Olet innostava ja omalla esimerkilläsi tuot tiimisi jäsenistä esille parhaat puolet. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Omaat perus ATK - taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Vastaat työssäsi erilaisista kohteista Jyväskylä - Tikkakoski alueella joten edellytämme B – ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme valitulta henkilöltä työkokemusta puhdistuspalvelualalta sekä perussiivouksien ja eri siivousmenetelmien tuntemusta. Puhdistuspalvelualan koulutus on välttämätön. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.9.2020. Haastattelemme jo hakuaikana joten hae pian!


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka