(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
N-Clean Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Haluatko työskennellä puhtauden parissa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Tule osaksi raikasta työyhteisöämme, sillä haemme nyt PALVELUOHJAAJAA Lohjan ja Nummelan alueelle

Työskentelet palveluesimiehen alaisuudessa toimitilasiivouksesta vastaavana, siivoustyöhön osallistuvana ohjaajana ja olet lähin esimies työntekijöille sekä yhteyshenkilö asiakkaille. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita, erinomaiset vuorovaikutustaidot ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 112,5h / 3 viikossa. 

Edellytämme sinulta siivousalan työkokemusta tai koulutusta, suomen ja englannin kielen taitoa sekä ajokorttia. Meillä on käytössä tuotantoauto, jolla pääset liikkumaan eri asiakaskohteiden välillä. Toivomme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä vastuunotto- ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ohjaajan työstä, mutta perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtävään. Työ alkaa elokuussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Marika-Nilsson Sirviö, marika.nilsson-sirvio@nclean.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.8.2020. Huomaathan, että otamme vastaan hakemuksia ainoastaan nettisivujemme kautta.

https://rekry.nclean.fi/jobs/913443-palveluohjaaja

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!