(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020
Pidätkö organisointitaitoja vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko   siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko  taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?  
 
Etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA KEMI-TORNIO ALUEELLE  alkavaan asiakkuuteemme.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi  työntekijöiden perehdyttäminen, asiakasyhteydenpito, laadunvalvonta, tyovuorojen suunnittelu sekä materiaalitilaukset.Työaikasi sijoittuu tehtäväksi  pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä, 37,5 tuntia viikossa.  Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. 
 
Tämä tehtävä on sinulle, jos viihdyt tiiminvetäjänä ja olet taitava organisoimaan sekä pidät asiakaspalvelutyöstä. Sinulla tulee olla vähintään kolme vuotta siivousalan työkokemusta. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaille alan parasta palvelua. Tehtävässä  suoriutuminen vaatii hyvää peruskuntoa, hyvää suomen kielen taitoa ja oman auton käyttö mahdollisuutta. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen siivouspalveluista tehdasympäristöstäm alan koulutuksen sekä monipuoliset korttkoulutukset.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti.  Me ISS Palveluilla haluamme tarjota henkilökohtaisia urakehitysmahdollisuuksia huomioimalla myös elämäntilanteesi. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet.


Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 30.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat lokakuussa 2020 ja aloitamme haastattelut elokuun aikana. Tehtävää koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.