(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Haemme nyt ammattitaitoista PALVELUOHJAAJAA Säkylään.

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Palveluohjaajana vastaat työryhmäsi työnjaosta ja työn edistymisestä sekä kohteen laadun tarkastamisesta ja valvonnasta. Toimit palveluesimiehen oikeana kätenä, perehdytät ja huolehdit työn päivittäisestä sujuvuudesta ja laadit raportteja. Työhösi kuuluu myös jonkin verran siivoustehtäviä. Työtä tehdään sekä arkena että viikonloppuisin, pääsääntöisesti yövuoroissa klo 22:00–06:00, mutta toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa, pidät haasteista ja luot toiminnallasi hyvää tiimihenkeä työyhteisöön. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja kykyä hallita isoja kokonaisuuksia. Työssä vaaditaan hyviä IT-taitoja, suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää peruskuntoa. Alalle soveltuva koulutus, hygieniapassi ja aiempi kokemus elintarvikepesuista katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 27.11.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fiISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -