Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsimme PALVELUOHJAAJAA siivoustiimiimme, joka ohjaa itsenäisesti siivoustiimejä sekä Mäntsälässä että Pornaisissa.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtävissäsi vastaat muun muassa siivoushenkilöstön perehdyttämisestä heidän työtehtäviinsä eri asiakaskohteissa, työn valvonnasta ja ohjaamisesta, asiakasyhteydenpidosta sekä käytännön asioiden järjestelystä. Huolehdit myös laadunseurannasta ja sijaisjärjestelyistä yhteistyössä esimiehen kanssa. Työ sisältää tarvittaessa myös siivousta. Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 6 - 22 välille.

Toivomme sinulla olevan alan peruskoulutus sekä vähintään kolmen vuoden kokemus siivoustehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää suunnittelu- ja organisointikykyä. Viihdyt tehtävässä, jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit siivoustyöstä. Työssä menestyminen edellyttää myös käytännön IT-taitoja sekä suomen kielen osaamista. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1311412
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä, Pornainen