(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen!

Etsimme nyt siivoustyön PALVELUOHJAAJAA Länsi-Helsinki / Espoon Leppävaaran alueelle.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi työntekijöiden perehdyttäminen, asiakasyhteydenpito, palkkojen vahvistamine sekä tavara tilaukset. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja toimit hänen oikeana kätenään.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta edellytämme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työajat vaihtelevat kello 6.00-15.00 välillä.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta sekä koulutusta alalle. Palveluohjaaja työskentelee useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, B-ajokorttia sekä hyviä IT-taitoja. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on paineensietokykyä ja organisointitaitoja. 

ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.12.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -