(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Oletko siivous- ja asiakaspalvelun moniosaaja vailla uusia haasteita?


Etsimme SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA vahvistamaan tiimiämme Turkuun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Tehtävässä toimit palveluesimiehen "oikeana kätenä" ja vastaat mm. siivoojien ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista sekä käytännön siivoustyöstä asiakaskohteissamme Turun alueella ja Turun lähikunnissa. Työaikasi on arkisin klo 6-21 välillä.  Työsuhde on kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa ja toistaiseksi voimassaoleva.


Edellytämme muutaman vuoden kokemusta puhdistuspalvelualalta, vahvaa ylläpito- ja perussiivousten tuntemusta. sekä B-ajokorttia. Palveluohjaajana työskentelet useiden erilaisten sidosryhmien kanssa ja siksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tämän lisäksi tarvitset hyviä IT-taitoja ja halua oppia uutta. Odotamme sinulta erinomaisia tiimityöskentely taitoja ja organisointikykyä. Valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset osoittamaan ammattitaitosi erilaisissa tehtävissä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tiimisi kostuu ammattilaisista, joilla on taito ratkaista haastavia tilanteita työssään päivittäin.


Tuntuuko tämä tehtävä omaltasi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.10.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -