(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Pidätkö organisointitaitoja vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko   siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko   taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?  
 
Etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA vahvistamaan tiimiämme Hämeenlinnaan.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.  Tehtävässä toimit palveluesimiehen "oikeana kätenä" ja vastaat mm. siivoojien ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista, työvuorojen suunnittelusta sekä käytännön siivoustyöstä Hämeenlinnan, Forssan ja Humppilan alueella. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 6-14 välillä, mutta töitä saattaa olla vaihtelevasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.  Työsuhde on kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa ja toistaiseksi voimassaoleva. 
 
Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet taitava organisoimaan. Toivomme, että sinulta löytyy siivousalan työkokemusta, koulutus katsotaan eduksi. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Tehtävässä  suoriutuminen vaatii hyvää peruskuntoa, hyvää suomen kielen taitoa ja oman auton käyttö mahdollisuutta.
 
ISS:llä pääset osaksi menestyvää kansainvälisestä yritystä! Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua mitä parhaimmaksi siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 3.11.2019.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -