(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Etsimme SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA Ouluun.

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan tiimisi työntekijöiden  ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista, työvuorojen suunnittelusta sekä käytännön siivoustyöstä. ISS Direct huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Työ on kokopäiväinen sijaisuus 31.12.2019 loppuun asti.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on taitoa organisoida, tilannetajua  ja teet mielelläsi töitä ihmisten parissa. Tehtävään vaaditaan ennakkoluulotonta ja iloista työotetta unohtamatta siivousalan työkokemusta. Kaikki siivousalan kokemus ja koulutus katsotaan eduksesi. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Tehtävässä  suoriutuminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa, ajokortin, oman auton käyttömahdollisuuden ja hyvä peruskunto auttaa päivittäisessä työssä jaksamisessa. Tehtävään valitulle tehdään turvallisuusselvitys.


ISS:llä pääset osaksi menestyvää kansainvälisestä yritystä ja työnantajana haluamme varmistaa ja tarvittaessa toteuttaa sinulle sopivan koulutuspolun alalla. Meillä voit siis edetä urallasi ja kouluttautua mitä parhaimmaksi siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Jos kiinnostuit lähetä hakemus www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.10.2019. Lisätietoja hanna-elina.nieminen@iss.fi. Tervetuloa ammattilaisten joukkoon! 

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -