(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme PALVELUOHJAAJAA vahvistamaan Porin tiimiämme. 


Tässä tehtävässä pääset vastaamaan tiimisi työntekijöiden ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista, työvuorojen suunnittelusta sekä käytännön siivoustyöstä. Työaika vaihtelee pääsääntöisesti arkisin klo 6 – 22 välisenä aikana, mutta toisinaan on tarvetta myös työajassa joustamiseen esim. viikonloppuisin.

Toivomme sinulla olevan alan peruskoulutus sekä muutaman vuoden kokemus siivoustehtävistä. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia ja hyvää suunnittelu- ja organisointikykyä. Viihdyt tehtävässä, jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit siivoustyöstä. Työssä menestyminen edellyttää myös käytännön IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia sidosryhmiä ja näet erilaisia kohteita, jotka takaavat, ettei sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Päivitetyt sekä huolletut työvälineet varmistavat työssä viihtymisen ja turvallisuuden.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.9.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -