(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Haluatko ammattitaidollasi ja asenteellasi auttaa niin henkilöstöä kuin asiakkaitamme?

  

Etsimme kiinteistötekniikan IV-porukkaamme

  

PALVELUOHJAAJAA   

  

vakituiseen kokoaikatyöhön Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet yhden huoltopäällikön ja yhden projektipäällikön oikeana kätenä organisoiden IV-asentajiemme töitä ja palvelemalla toiminta-alueesi asiakakkaita. Avustat tiimisi esimiehiä laskutuksessa, asiakastyytyväisyyden kehittämisessä ja asiakastöiden toteutuksessa. Opastat ja neuvot asentajiamme arjessa ja tarvittaessa olet myös itse valmis tekemään IV-asennuksia ja -huoltoja asiakaskohteissamme.

  

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta IV-alalta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Myös sosiaalisuus on tärkeässä asemassa, sillä olet jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Lisäksi toivomme hyppysellisen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät ole samanlaisia ja käytät jouhevasti erilaisia IT-järjestelmiä.

  

Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan kohti esimiesuraa kiinteistötekniikan alalla, kehittyvässä ja tulevaisuuteen suuntautuvassa pörssiyhtiössä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 30.9. mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä osoitteesta rekry (at) lassila-tikanoja.fi