(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Oletko kartuttanut jo kokemusta siivoustyöstä ja haluat edetä alalla eteenpäin?

Tarjoamme nyt loistavan mahdollisuuden tulevaisuuden tekijälle ja etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA Iisalmen alueelle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.


Tässä tehtävässä pääset vastaamaan tiimisi työntekijöiden  ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista, työvuorojen suunnittelusta sekä käytännön siivoustyöstä.  Työaika on pääsääntöisesti klo 7-15, mutta toisinaan on tarvetta myös työajassa joustamiseen ilta- tai aamuvuoron suhteen.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on taitoa organisoida, tilannetajua  ja teet mielelläsi töitä ihmisten parissa. Tehtävään vaaditaan ennakkoluulotonta ja iloista työotetta unohtamatta siivousalan työkokemusta. Toivomme sinulla olevan myös puhtaanapitoalan koulutus. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Tehtävässä  suoriutuminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa, ajokortin ja hyvä peruskunto auttaa päivittäisessä työssä jaksamisessa. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.


ISS:llä pääset osaksi menestyvää kansainvälisestä yritystä ja työnantajana haluamme varmistaa ja tarvittaessa toteuttaa sinulle sopivan koulutuspolun alalla. Meillä voit siis edetä urallasi ja kouluttautua mitä parhaimmaksi siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Oletko kyllästynyt tavanomaiseen? 

Liity nyt mainioon työporukkaamme ja saa uutta draivia tekemiseesi ja täytä hakemus heti tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 6.10.2019. Tervetuloa ammattilaisten joukkoon! 

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -