(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Haluatko työlläsi ja asenteellasi ilahduttaa niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin päivää?

  

Etsimme nimittäin tiimiämme täydentämään reipasotteista

  

PALVELUOHJAAJAA   

  

vakituiseen kokoaikatyöhön Oulun alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Perehdytät, opastat ja neuvot – tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Tarvittaessa olet myös itse valmis tarttumaan mopin varteen. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 6:00-18:00 välillä, mutta sinulla on valmiuksia myös ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn työvuorolistan mukaisesti.

  

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Työ on liikkuvaa ja toiminta-alueesi on laaja, joten odotamme hakijalta valmiuksia kulkea myös maakuntiin. B-luokan ajokortti on siis suuri etu! Myös sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa, sillä olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Lisäksi toivomme vielä hyppysellisen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. 

  

Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan kohti esimiesuraa palvelualalla, idearikkaassa ja tulevaisuuteen suuntautuvassa kiertotalousfirmassa. Panostamme esimiestyöhön ja haluamme pitää huolta, että voit hyvin niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Työntekijöidemme käytössä normaalia kattavampi työterveyshuolto, kuntosalietuja ja mahdollisuus liittyä henkilökuntakerhon jäseneksi. Olet myös enemmäin kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.