(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
ELINTARVIKETEOLLISUUDEN SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA, tule osaksi reipasta ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaamme!


Työntekijämme ovat motivoituneita ja ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita, jotka työskentelevät eri elintarviketeollisuuden asiakaskohteissamme. Ennakointi ja joustavuus ovat vahva osa päivittäistä tekemistämme. Työntekijöillä on tukenaan tiimin esimiehen oikeana kätenä toimiva palveluohjaaja, joka vastaa yhdessä esimiehen kanssa asiakasyhteistyöstä, laadunvalvonnasta asiakaskohteissa, työn organisoinnista sekä työntekijöiden ohjauksesta. Tehtävä on kokoaikainen sekä vakituinen ja työajat pääasiassa tiistaista lauantaihin 6-15 välillä.

Tässä tehtävässä edellytämme elintarviketeollisuuden tuntemusta sekä siivousalan työkokemuksesta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme, että sinulla on oma-aloitteinen työote sekä erinomaiset sosiaaliset taidot ja paineensietokyky. Koska pääset työskentelemään usean eri sidosryhmän kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Lisäksi sinulle on tärkeää toimia työssäsi turvallisesti – olet esimerkilläsi mukana luomassa turvallista työympäristöä, jotta jokainen työntekijä pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin.  

Tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on palveluohjaajan tehtävässä 14,03 € tunnilta + työaikalisät. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Kiinnostuitko? Älä epäroi vaan täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 25.8.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -