(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Onko sinulla taetoo ja tahtoo tehä toesten aresta helepompoo? Tähän työn kuvvaan kuuluu pittää hyvänä asiakkaeta ja työntekijöetä, sekä valavoo että meijän tuottamat palavelut pittää pinnat puhtaana.

 

Myö etitään Kuopijjoon vakituiseen kokoaekaiseen virkaan rempseellä savolaeshuumorilla varustettua 

 

SIIVOUKSEN PALVELUOHJOOJOO.

 

Tässä tehtävässä työskentelet palaveluesimiehen oekkeena kätenä ja toisinaan myös vasempana jalakana ja järjestelet siivoojat töehinsä päevittäin niin, että kaekissa toeminta-aluees asiakkaessa on asiasa ossoova työntekijä. Työpuhelimes ilimottaa varmasti olemassa olostaan ja suunnitelmat suattaapi muuttua noppeellakkin tahilla. Perehytät, opastat ja ohjoot- tarvittaessa myös lonttoonmurteella. Aena et kuitenkaan seleviä huastelemalla puhelimen piässä, vuan tarvittaessa kiärit hihas ja ryhyt hommiin. 

 

Aiempi kokemus ja koolutus alalta on pelekkee plussoo, mutta kyllä myö eelisen teeren pojattii tehtävviin koulittaan. Immeisenä sinua ee kenenkään tarvihe kartella ja oot sanasmittanen. Tykkeet että työpäevät on erlaisia ja tehtävät vaehtelloo laejjasta laetaan. Sinun pittää osata myös muita kannustee ja innostee työntekkoon. Työaekojen ja työpäevien suhteen pittää löötyä joostoo, niin kun vuarin henkeleistä, mutta jonnaen päevinä niitä passoo myös ylypeenä paakutella. Tätä työtä ee voe hoetoo jalakapatikalla, joten ajokortti pittäis takataskusta löötyä. Ossoot puhua niin että sinua ymmärtää niin suomenkieltä viäntävät kun ulukomuankieltä puhuvattii.

 

Työ viep heleposti mennessään, eli jos sinä haluat urallas etteenpäen, sen voet tehä meillä -myö kyllä pietään sinulle lippu korkeella. Myö annettaan myös nykyaekaset välineet työntekkoos helepottammaan.

 

Ootko se justiinsa sinä, jota myö tiällä jo vartottaan? Jos kolahti kohilleen, ruapusta hakemus mahollisimman pian. Myö käsittellään hakemuksia jo hakuaekana ja kututtaan huastettulluun heti sopivan immeisen löövyttyä. Mikäli tarvihet jo tässä vaeheessa lisätietoo tehtävästä, suat niitä osotteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioethan, että käsittellyyn piäsöö vuan meijjän kotisivujen kaatta tulleet hakemukset.