(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Tule osaksi reipasta ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaamme ja hae PALVELUOHJAAJAKSI!Elintarviketeollisuuden siivouksen parissa työskentelevän palveluohjaajan monimuotoinen työnkuva koostuu valvonnasta, työn organisoinnista erilaisten sidosryhmien kanssa työskentelystä, esimiehen avustamista päivittäisissä tehtävissä  sekä palvelualueen johtamisessa. Työaika on vaihteleva, mutta usein ilta- ja yöpainotteista, joten toivottavasti olet illan virkku ja joustava työajoissa.


Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työtä pelkäämätön asenne, halua ottaa vastuuta ja ratkaista päivittäisiä pieniä arjen pulmia. Työ ei edellytä kokemusta siivousalalta tai elintarviketeollisuudesta, sillä tarjoamme valitulle henkilölle kattavan perehdytyksen.


Työ edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta, päätöksentekokykyä, sosiaalisia taitoja ja sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. myös B-ajokortti tarpeen tehtävän suorittamiseen.


Työnantaja tarjoaaTarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on palveluohjaajan tehtävässä 14,03 € tunnilta + työaikalisät. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä tarjoamme mahdollisuuksia edetä uralla ja päivittää osaamistasi päivittäisen työn ohessa.

Älä epäroi vaan täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 28.8.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -